arrow-left-lightarrow-leftarrow-right-lightarrow-rightarrow-thin-left arrow-thin-right browser-search cup heart indicator laptop layers layout-4boxes layout-sideleft mail-heart mail map-pin mixer mouse nav paintbucket pencil-ruler phone picture play video
Insights On Topic

Duurzaam leiderschap: recept voor een hogere ROI?

Tekst: FONS FEEKES

“Als we de balans opmaken (...) dan is de uitslag treurig”

Het is treurig gesteld met de 3 P’s van People, Planet en Profit. Maar liefst 73 tot 90% van de werknemers voelt zich niet betrokken; 10 tot 15% burnout(-ish); binnen afzienbare tijd passeren we het punt van onomkeerbare opwarming van de aarde, die binnen 100 jaar zal leiden tot circa 7 meter stijging van de zeespiegel; de levensduur van bedrijven is in de afgelopen honderd jaar drastisch verkort: van 75 naar 15 jaar.

Het tij kan worden gekeerd. Als we kiezen voor een leiderschapsstijl die het belang op lange termijn behartigt van de samenleving, de omgeving en de economie; met veel aandacht dus voor People, Planet en Profit. Dat is duurzaam leiderschap; een aanpak die zowel je organisatie als je klanten bezielt en die zo garant staat voor meer succes op lange termijn.

Hoe bereik je dat succes? Hoe kom je tot duurzaam leiderschap? Fons Feekes, L&D Consultant en Partner bij Insights Benelux, schreef er een inspirerende white paper over.

 

Download de whitepaper
WIE Fons Feekes

WAT Partner Insights Benelux. Ruim 30 jaar ervaring in ontwikkelen van mensen, teams en organisaties, waarbij Fons zijn achtergrond als econoom combineert met corporate curriculum development, management consulting en coaching in NLP, Gestalt, organisatie-opstellingen en neurowetenschap.

WAAROM Fons heeft een passie voor het coachen van individuen en (leiderschaps) teams bij het ontsluiten van hun potentieel. Zingeving en geluk zijn essentiële waarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *